Forsiden

Om oss

Ansatte

Aktuelt

Bildearkiv

English

Byggmester Nilsen AS
Skibbuveien 5
4625 Flekkerøy
byggmnil@online.no
Org. nr: 987475668

Audun mob. 901 14 399
Bjørnar mob. 905 53 516
Karsten mob. 977 33 426

Om oss

Byggmester Nilsen er en familiebedrift som ble etablert i 2004. Byggmester Tom Audun Nilsen startet bedriften sammen med sine sønner - Karsten og Bjørnar. Alle ansatte bor på Flekkerøy like utenfor Kristiansand.

Byggmester Nilsen utfører alt av tømrerarbeid til konkurransedyktige priser. Vi påtar oss også støpearbeid som grunnmur, hagemur og forstøtningsmur. I tillegg har vi bred erfaring innen modulbygging. Vi skaffer andre håndverkere som elektriker, rørlegger osv.

Det er trygt å bruke et byggmesterfirma. Vi setter kvalitetsarbeid, yrkesstolthet og sikkerhet i første rekke. Byggmester Nilsen har sentral godkjenning av Direktoratet for byggkvalitet innenfor 3 godkjenningsområder i tiltaksklasse 1. Vi er medlem av Kristiansand Byggmesterforening. Vi ønsker at våre kunder skal velge oss mer enn en gang.

     
Renovering av Vågsbygd kirke
     

For oss er ingen jobb for liten eller for stor. Ved prosjekter som krever mange tømrere så samarbeider vi med andre byggmesterfirmaer. Vi kan dermed påta oss å være hovedentreprenør for større byggeoppdrag.

Ta kontakt for gratis befaring og uforpliktende pristilbud.